Vedligeholdelses­plan udarbejdes grundigt

Vedligeholdelsesplan

Skaber et økonomisk overblik

En vedligeholdelsesplan giver oversigt over hvilke reparationer, forbedringer og generel vedligeholdelse der bør udføres og hvornår. Vedligeholdelsesplanen er et rigtig godt værktøj og skaber et overblik og kan samtidig øge ejendomsværdien.

Derudover giver vedligeholdelsesplanen et konkret overblik, og mindsker risikoen for uforudsete udgifter.

Med en vedligeholdelsesplan i baghånden vil det samtidig være lettere at få et lån i banken til større udgifter og det bliver samtidig lettere at sælge boliger, og giver desuden en vis tryghed for den enkelte andelshaver eller ejer.

Grundig gennemgang fra kælder til kvist

Vi gennemgår boligforeningen sammen og ser på, om der er noget der bør laves med det samme, hvad der kan vente, og om der er områder, der har godt af en forbedring.

Hvad er inkluderet i en vedligeholdelsesplan?

  • Grundig byggeteknisk gennemgang af hele ejendommen udvendigt
  • Svar på ejendommens stand og vedligeholdelse
  • Rådgivning omkring de forhold som konstateres ved den byggetekniske gennemgang
  • Rådgivning og prioritering af vedligeholdelsen
  • Generel vurdering af uvildig byggesagkyndig
  • Udarbejdelse af udførlig vedligeholdelsesplan for ejendommen

Uvildighed er nøgleordet. Vi gennemgår nemlig hele boligforeningen fra top til tå. Vi lægger også et budget, så I står med en helt konkret og udførlig plan over de næste 10 år.

Hos TermoGo ApS har vi mere end 25 års erfaring, og vi går højt op i at levere et grundigt stykke kvalitetsarbejde med god kundeservice. Hvis du har nogle spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os gerne

Udfyld formularen herunder og send din forespørgel. Du vil efterfølgende indenfor 24 timer modtage en bekræftelse pr. mail.

Kontakt os og hør nærmere

En vedligeholdelsesplan skaber grundlag for en sund ejerforening eller andelsboligforening. Vi hjælper med at skabe overblik over alle fremtidige reparationer, renoveringer og udgifter.

Hvis du har spørgsmål til vedligeholdelsesplaner, vores fremgangsmåde eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på 30 66 64 34 eller på mail info@termogo.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, så kontakter vi dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!