Undgå besværet med en byggetilladelse

Byggetilladelse

Byggetilladelse og -rådgivning til private og erhverv

Uanset om der er tale om nybyg, tilbygning eller ombygning skal du have en byggetilladelse fra kommunen. Vi hjælper dig gennem hele processen.

Skal du bruge en byggetilladelse? Hvis du skal opføre en bygning til beboelse som sommerhus, anneks, udestue, karnap men også større garager og carporte. Vi hjælper med plantegninger, rådgivning og vi er bag dig hele vejen.

Det er forskelligt fra kommune til kommune hvordan behandlingsprocessen foregår. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvorvidt dit byggeprojekt kræver en byggetilladelse, så kontakt os endelig, så besvarer vi dine spørgsmål.

Vi rådgiver dig gerne hele vejen

Vi har mere end 25 års erfaring, og hjælper dig gerne med mere end byggetilladelsen. Som professionelle byggerådgivere tilbyder vi nemlig at hjælpe dig hele vejen fra idé til færdig bygning og til en fair pris.

Vi kommer ud på den pågældende adresse for at skabe et virkelighedsnært billede af omgivelserne for derefter at rådgive dig bedst muligt i byggeprocessen.

Vi er erfarne arkitekter og ingeniører og hjælper dig med plantegning i det omfang du ønsker. Det kan være du selv er kreativ, fuld af idéer og ved præcis, hvordan tegningen skal se ud. Det kan også være, at du gerne vil have professionelle til at udføre denne del.

Kontakt os gerne

Udfyld formularen herunder og send din forespørgel. Du vil efterfølgende indenfor 24 timer modtage en bekræftelse pr. mail.

Få styr på byggetilladelsen

Der skal være styr på alle detaljer i en ansøgning til en byggetilladelse. Vi hjælper og rådgiver dig hele vejen, så du eksempelvis ikke får en afvisning på grund af en mangelfuld ansøgning.

Hvis du har spørgsmål kan du altid ringe til os på 30 66 64 34. Du er også velkommen til at skrive på info@termogo.dk eller via vores kontaktformular her på siden, så hører du fra os hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

De 4 faser