Skip to main content

Certificeret brandrådgivning
med TermoGo

Søger du en certificeret brandrådgiver til dit projekt?

Hos TermoGo Byggerådgivning er vi certificeret brandrådgivere i BK2. Vi yder brandrådgivning i alle slags projekter hvad enten det er for private, erhverv eller andre rådgivere. Fra vores base i Odense har vi ydet brandrådgivning i omkringliggende byer som Kerteminde, og vi er klar til at rejse rundt på hele Fyn for at hjælpe dig.

De nye krav, der blev indført i 2020, og de heraf krav om certificerede brandrådgivere til en række projekter kan virke uoverskuelige. Vi rådgiver om den brandtekniske del og udarbejder den brandtekniske dokumentation.

I langt de fleste tilfælde har du brug for en brandcertificeret rådgiver, når du skal bygge nyt. Her er det vigtigt at hive fat i de rigtige fagpersoner. Vi ved præcis, hvor og hvornår der er brug for en brandrådgiver. Derfor kan du altid tage fat i os.

Vi tilbyder brandrådgivning fra start til slut

Det er ikke kun brandrådgivning, vi kan være behjælpelige med. Vi rådgiver jer nemlig gennem hele byggeprocessen, uanset om det er private eller erhverv. Vi tilbyder at være med jer hele vejen fra idé til der står et færdigt byggeri.

Vi har 25 års erfaring i branchen og mange gode kontakter. Uanset om I mangler hjælp i forbindelse med plantegning, har brug for hjælp til at indhente et tilbud fra håndværkere, eller mangler rådgivning til ansøgningsprocessen omkring byggetilladelse, står vi bag din ryg.

Hos os får du altid en komplet løsning til en fair pris.

Brandteknisk gennemgang

TermoGo Byggerådgivning har stor erfaring med gennemgang af byggeri – nyt som gammelt. Dels i forhold til at give ejeren et overblik over det aktuelle sikkerhedsniveau, dels at rådgive om tiltag til at højne sikkerheden.

Ved gennemgang af eksisterende byggeri udføres en grundig gennemgang for at redegøre for bygningens brandmæssige tilstand og for at sikre ejer og eventuelle lejere, at forholdene er acceptable mht. personsikkerheden og værdisikring.

Som udgangspunkt udarbejder TermoGo Byggerådgivning en rapport efter gennemgangen, som redegør for de brandmæssige forhold og som redegør for eventuelle mangler, der skal udbedres.

For gennemgang af bygninger for ændret anvendelse, vil TermoGo Byggerådgivning kunne rådgive ejer om det kræver nye brandsikringstiltag. Der udarbejdes efterfølgende et notat som beskriver dette.

Lyst til at høre mere? Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en uforpligtende snak om din byggeproces og den dertilhørende brandrådgivning. Ring til os på 30 66 64 34 eller send en e-mail til info@termogo.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

    Kontakt os gerne

    Udfyld formularen herunder og send din forespørgel. Du vil efterfølgende indenfor 24 timer modtage en bekræftelse pr. mail.