Brandrådgivning

Brandrådgivning

Certificeret brandrådgivning

Søger du en certificeret brandrådgiver til dit projekt?

Hos TermoGo – Tegnestue og byggerådgivning er vi certificeret brandrådgivere i BK2. Vi yder brandrådgivning i alle slags projekter hvad enten det er for private, erhverv eller andre rådgivere.

De nye krav der blev indført i 2020 og de heraf krav om certificerede brandrådgivere til en række projekter kan virke uoverskuelige. Vi rådgiver om den brandtekniske del og udarbejder den brandtekniske dokumentation.

I langt de fleste tilfælde har du brug for en brandcertificeret rådgiver når du skal bygge nyt. Her er det vigtigt at hive fat i de rigtige fagpersoner. Vi ved præcis hvor og hvornår der er brug for en brandrådgiver. Derfor kan du altid tage fat i os.

Vi rådgiver dig fra start til slut

Det er ikke kun brandrådgivning, vi kan være behjælpelige med. Vi rådgiver jer nemlig gennem hele byggeprocessen, uanset om det er private eller erhverv. Vi tilbyder at være med jer hele vejen fra idé til der står et færdigt byggeri.

Vi har 25 års erfaring i branchen og mange gode kontakter. Uanset om I mangler hjælp i forbindelse med plantegning, har brug for hjælp til at indhente et tilbud fra håndværkere, eller mangler rådgivning til ansøgningsprocessen omkring byggetilladelse, står vi bag din ryg.

Hos os får du altid en komplet løsning til en fair pris. Du er altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en uforpligtende snak om din byggeproces.

Brandteknisk gennemgang

Termogo Byggerådgivning har stor erfaring med gennemgang af byggeri – nyt som gammelt. Dels i forhold til at give ejeren et overblik over det aktuelle sikkerhedsniveau, dels at rådgive om tiltag til at højne sikkerheden.

Ved gennemgang af eksisterende byggeri udføres en grundig gennemgang for at redegøre for bygningens brandmæssige tilstand og for at sikre ejer og eventuelle lejere, at forholdene er acceptable mht. personsikkerheden og værdisikring.
Som udgangspunkt udarbejder Termogo Byggerådgivning en rapport efter gennemgangen som redegør for de brandmæssige forhold og som samtidig redegør for eventuelle mangler der skal udbedres.

For gennemgang af bygninger for ændret anvendelse, vil Termogo Byggerådgivning kunne rådgive ejer om det kræver nye brandsikringstiltag.
Der udarbejdes efterfølgende et notat som beskriver dette.

Kontakt os gerne

Udfyld formularen herunder og send din forespørgel. Du vil efterfølgende indenfor 24 timer modtage en bekræftelse pr. mail.

Samarbejde med os

Vores team sikrer lovpligtig dokumentation samt effektiv byggeansøgning. Vi har stor erfaring med byggesagsbehandling, byggeledelse og projektering mm. Derfor kan vi også tilbyde god vejledning fra projekteringsfasen til selve udførelsesfasen. Vi er med i processen fra start til slut og i løbende dialog med de udførende så projektet når ”sikkert i havn”.

Vi er altid tæt på projektet og vi tror at rettidig vejledning i alle byggeriets faser sikrer projektet med forsinkelser og ekstra udgifter.

Vi kan kontaktes på 30 66 64 34 og info@termogo.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så snart vi kan. Vi ser frem til at høre fra dig!